Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetio samoubojstvom

Okončana drama u Šibeniku: Muškarac (67) predao se policiji

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/8
17.10.2018.
u 07:30

Na terenu su bile policijske ekipe, kao i specijalna policija te ekipa hitne pomoći

Muškarac star 67 godina u utorak se zaključao u kuću u Zadarskoj ulici u Šibeniku i prijetio samoubojstvom. Kako doznajemo od glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske Marice Kosor, muškarac se oko 4 sata ujutro predao policiji. Nitko nije ozlijeđen, potvrdili su iz policije.

Na terenu su bile hitne službe, dok je policija čuvala mjesto događaja i nije dopuštala prolazak građanima.

Podsjetimo, na mjesto događaja prije 20 sati stigla je i Specijalna policija.

– Specijalna policija iz Splita na terenu je od 19,35 sati, a s njima je i pregovarač. Stanje je i dalje nepromijenjeno, a s obzirom na to da je riječ o posebnoj jedinici specijaliziranoj za ovakve slučajeve, oni će pokušati razriješiti situaciju – kazala je Marica Kosor.

Inače, muškarac kod sebe nije imao vatreno oružje već nož. Bio je sam u prizemlju kuće, a ispred kuće je cijelo vrijeme bio njegov sin.

– Ova situacija duže traje, nisu u pitanju obiteljski problemi. Otac je bio u ratu i već duže vrijeme je rastrojen. Bio sam kod njega, djeluje mi smireno i više ne prijeti samoubojstvom i nije opasan za okolinu, samo ne pušta nikoga kod sebe – kazao je sin 67-godišnjaka.

Komentara 13

Avatar Jana
Jana
08:13 17.10.2018.

Sramite se komentara. Više nema suosjećaja, empatije . Ne poznate čovjeka dosta vam je par redaka iz novina i da je bio u ratu pa da pljujete i pišete glupe zločeste komentare.

Avatar navijač
navijač
08:21 17.10.2018.

Ogorčen je na državno vodstvo i izdaju, eto šta je. A ne "možda ovo, možda ono".

ZA
zadar1
15:58 16.10.2018.

i jeli!???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije