Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Drama u riječkom HNK: Grozan je osjećaj kada te bace na cestu!

naslovnica
Foto: VL
02.07.2015.
u 00:05

Bivša intendantica riječkog HNK Nada Matošević Orešković tvrdi da je postojao plan njene eliminacije

Rješenje o otkazu koje je u petak poslijepodne dobila na kućnu adresu vrhunac je drame koju proživljava bivša intendantica riječkog HNK Nada Matošević Orešković. Potresena, ponekad i na rubu suza, ispričala nam je svoju priču poduprtu i opsežnom dokumentacijom koju smo dobili na uvid, u kojoj je i tužba zbog mobinga koju je 5. lipnja preko odvjetnika uložila protiv kazališta.

Je li vas iznenadio otkaz?

Pretpostavljala sam da bi se i to moglo dogoditi, ali sam se nadala da će glas razuma prevladati i da Grad tako nešto neće dopustiti.

Kako je sve počelo?

Prije godinu dana gradonačelnik me zamolio da se povučem prije isteka mandata da bi nova uprava što prije počela raditi. Dobila sam usmena i pismena obećanja o tijeku primopredaje i svom budućem radu, pa i to da mi se neće onemogućavati rad izvan matične kuće. Sva su ta obećanja pogažena. Ali tijekom ljeta smo lijepo surađivali. (...)

>>Cijeli razgovor s Nadom Matošević Orešković čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista, a iz novog broja još izdavajamo:

>>Lalovac: Prijetio mi je bankar, prijavio sam ga Cvitanu

>>Dalić: Grčka je propala još 2014., a Hrvatska još ima šansu

>>Kubanci suzbili prijenos HIV-a s majke na dijete

>>U Lici otkrili endemsku vrstu "stonogu iz pakla"

>>Rog - DInamov propust težak 5 milijuna eura

>>Ne propustite novi broj Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje

Foto: VLm

Komentara 30

Avatar Idler 3
Idler 3
22:20 01.07.2015.

Štovana gospođo, vjerojatno niste dovoljno hvalili Titu i njegve antifašiste, kojekakšne udruge za prava ova il ona, hraćkali po svojoj zemlji....i to vam je tak !!!

BU
bubimir
22:23 01.07.2015.

čiji su tu prsti umiješani - obersnelovi ili frljićevi, svejedno je ali da će na kraju balade oni sve prebaciti na antifašizam i bujajući nacionalizam, to je sigurno, a usput će se hvaliti riječka vlast i umjetnički talent politički proračunatog provokatora

BA
bakulušić
22:15 01.07.2015.

Čudno, svi kažu da je Rijeka tolerantna!? Možda je u Rijeci akcija "ili mi ili oni" onako, potiho, krenula malo kasnije nego u preostalim djelovima Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije