Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Petrinji

Uperio automatsku pušku u vozačicu, oteo auto u kojem je bilo i dijete (11)

Pucnjava u Petrinji
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/5
24.10.2018.
u 12:34

Vozačici je rekao da ga odveze do grada te sjeo u vozilo u kojem se nalazila još i 20-godišnja suvozačica te 11-godišnje dijete

Policija je završila istragu vezanu uz jučerašnju pucnjavu u Petrinji koja je uzbunila građane, ali je prošla bez materijalne štete i ozlijeđenih osoba.

Utvrđeno je da je sve počelo u 13,25 sati kada je 48-godišnjak u mjestu Gora, na petrinjskom području, držeći automatsku pušku na cesti zaustavio osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljala 44-godišnja vozačica. Pušku je uperio prema vozačici i rekao da ga odveze do grada te sjeo u vozilo u kojem se još nalazila i 20-godišnja suvozačica te 11-godišnje dijete.

Pogledajte video očevida nakon pucnjave u Petrinji

Kad su došli u Petrinju, izašao je iz auta i otišao u Ulicu Matije Gupca gdje je na ulici kojom su prolazili pješaci i vozila ispred ugostiteljskog objekta u zrak ispalio ukupno 28 hitaca. Potom je ušao u ugostiteljski objekt i kroz stražnja vrata izašao u dvorište gdje su ga uz uporabu sredstava prisile u 14.05 sati uhitili policijski službenici Policijske postaje Petrinja.

Još nisu poznati motivi koji su muškarca nagnali na ovaj čin, no danas će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke uz kaznene prijave zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, nedozvoljenog posjedovanja oružja te prijetnje na štetu triju osoba koje su bile u automobilu. 

Ključne riječi

Komentara 79

DH
dalibor.hren
14:03 24.10.2018.

Je li ojkao?

AL
alphazulu99
12:44 24.10.2018.

Moze li malo vise podataka o napadacu? Je li RH drzavljanin?

RM
ruzica_mario
14:38 24.10.2018.

kordunasi opet napadaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije