Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanari zgrade evakuirani

Drama u Beogradu: Policajac se zaključao u stan i prijeti da će se ubiti

18.11.2019.
u 13:17

Stanari zgrade tvrde da su primijetili da se nešto događa kada su vidjeli da supruga trči bosa po zgradi

U naselju Vojvode Vlahović na Voždovcu u Beogradu muškarac za kojega se sumnja da je naoružan zatvorio se u stambenu zgradu, doznaje Blic. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o policajcu koji ima službeni pištolj, prenosi portal Pink.rs.

Ispred zgrade nalaze se brojne policijske ekipe, hitna pomoć i vatrogasci. Također, kako se doznaje, na teren je odmah poslan i pregovarački tim MUP-a Srbije kako bi stupio u kontakt s naoružanim muškarcem.

Kako javlja reporter Blica, naoružani muškarac izašao je gotovo potpuno gol na terasu, a onda skočio na susjednu. Prijetio je pritom okupljenim novinarima da će pucati na njih. Policija je sve okupljene udaljila iz sigurnosnih razloga. Stanari zgrade tvrde da su primijetili da se nešto događa kada su vidjeli da supruga trči bosa po zgradi.

Policija je evakuirala stanare zgrade.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar transdanubier
transdanubier
13:44 18.11.2019.

kako vas nije sram? na ovaj sveti dan vi opet o događajima iz pašaluka!

MS
mate.skaro.3
13:44 18.11.2019.

ne kontam zašto bi nam to bilo zanimljivo...vjerojatno se neki lik zaključao u Gvineji Bisao pa o tome ne pišete..zašto ste toliko opsjednuti Srbijom da mi je znati?

SM
Smola
16:19 18.11.2019.

Drama u Beogradu. Hahahahahaha. Koja zaljubljenost vijestima iz susjedne nam zemlje. Kog briga jel drama u Beogradu il New Delhiju. Hahahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije