Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušali ga reanimirati

Drama na Županijskom sudu: Došao po dozvolu pa preminuo u hodniku

Županijski sud u Zagrebu
Foto: Borna Filic/PIXSELL
31.01.2019.
u 14:41

Sudski djelatnici pozvali su hitnu pomoć no muškarcu nije bilo spasa

Muškarac srednje dobi preminuo je u četvrtak oko podneva u zgradi zagrebačkog Županijskog suda kamo je išao po dozvolu za posjet sinu u zatvoru, neslužbeno se doznaje na sudu.

Muškarac se popeo na treći kat suda kako bi ishodio dozvolu za posjet sinu koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne te mu je u jednom trenutku pozlilo.

Sudski djelatnici pozvali su hitnu pomoć, no muškarcu nije bilo spasa. Na mjesto događaja izašla je policija koja je utvrdila smrt.

Neslužbeno se doznaje da je muškarac preminuo zbog srčanog udara.

>> Demografska slika Hrvatske

.

Komentara 3

TM
trade_mark
14:23 31.01.2019.

slika i prilika hrvatskog sudstva. i administracije uopće. prije ćeš umrijeti nego dočekati pravdu. žalosno. moja sućut.

ZH
Zlatousti Hrvat
14:14 31.01.2019.

Čovjek se načekao.

LU
lukcirus
15:09 31.01.2019.

"Na mjesto događaja izašla je policija koja je utvrdila smrt." Nigdje u svijetu policija ne utvrdjuje smrt, ali eto neka vam bude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije