Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U PRITVORU

Drama na cesti kod Koprivnice: Vozio se sa ženom u autu pa joj u vožnji naglo povukao ručnu kočnicu

Stara zagorska cesta
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
23.11.2022.
u 23:13

Kako je u srijedu priopćilo koprivničko tužiteljstvo, tereti ga se da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je provelo prvo ispitivanje uhićenog 41-godišnjaka zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Postoji osnovana sumnja da je 28. listopada na cesti kraj Koprivnice kao suputnik u osobnom automobilu kojim je upravljala njegova 44-godišnja izvanbračna supruga, tijekom vožnje rukom naglo zategnuo ručnu kočnicu vozila, uslijed čega je vozačica izgubila nadzor nad automobilom koji je sletio s ceste u odvodni kanal.

Državno odvjetništvo je podnijelo prijedlog da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, koji je sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu i prihvatila.  

VIDEO Preko Pelješkog mosta prošlo je milijunto vozilo

Komentara 15

PO
poluprovokator
02:29 24.11.2022.

Jel htio za TikTok snimit prank? Stvarno je problem kad ljudi danas neznaju osnove fizike i prepoznati što bi moglo imati ozbiljne posljedice.

NA
najposebniji
09:25 24.11.2022.

Suditi za pokušaj ubojstva, ali poznavajući pravosuđe, 300 kuna za pojas

DU
Deleted user
22:22 24.11.2022.

Jadan, povukao ručnu i završio u zatvoru. Da je ukrao milijardu šetao bi na slobodi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije