Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMPLETAN PREGLED

Dojava o bombi u beogradskoj zračnoj luci bila lažna

18.07.2019.
u 16:32

Radio televizija Srbije potvrdila je da je "stigla dojava o bombi u jednom zrakoplovu".

Dojava o bombi u zrakoplovu Lufthanse u beogradskoj zračnoj luci "Nikola Tesla" u četvrtak ujutro bila je lažna, priopćilo je srbijansko ministarstvo unutarnjih poslova. 

U četvrtak ujutro je iz zrakoplova njemačke "Lufthanse" evakuirano 130 putnika i pet članova posade zbog dojave o bombi, nakon čega su pregledani avion i prtljaga. 

Radio televizija Srbije potvrdila je da je "stigla dojava o bombi u jednom zrakoplovu".

Nakon detaljnog pregleda tog zrakoplova koji je ujutro, oko 6:15, trebao poletjeti prema Frankfurtu, srbijansko ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je kako pripadnici policije nakon nekoliko sati pretrage nisu pronašli nikakvu eksplozivnu napravu te da je dojava bila lažna, prenosi agencija Beta. 

Srbijanski MUP je dodao kako intenzivno radi na identifikaciji osobe koja je uputila lažnu dojavu, piše Beta.

Portal lista "Kurir" ranije je naveo da je zrakoplov po uobičajenoj sigurnosnoj proceduri preventivno premješten na poziciju udaljenu 3 tisuće metara od aerodromskih zgrada i ostalih zrakoplova kako bi se u slučaju eksplozije izbjegla opasnost po ostale putnike i objekte.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar ehlbert13
ehlbert13
13:14 18.07.2019.

I ovdje je ona(j) wiviane aka anticenzura umiješala(o) svoje prste...

DR
drenova2
11:00 18.07.2019.

VL ne voli hrvatski jezik (draži mu je "jugoslavenski")!

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:29 18.07.2019.

Zračna luka, zrakoplov. Zar je to tako teško napisati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije