Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sletio u kanal

Drama na A3: terenac pokušao izgurati policijsko vozilo s autoceste

autocesta
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
16.10.2017.
u 22:29

U terencu se nalazilo više osoba, od kojih je nekoliko ozlijeđeno

Na autocesti A3, kod Slobodnice, vozač terenca stranih registracija u ponedjeljak navečer nije želio poslušati zapovijed policije da se zaustavi nego je pokušao izgurati policijsko vozilo s autoceste, no izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u odvodni kanal, priopćila je brodsko-posavska policija.

Glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić ističe kako su oko 20 sati zaprimili dojavu da se na A3, kod Slobodnice, u općini Sibinj, vozač terenca stranih registracijskih oznaka oglušio o zapovijedi policije da se zaustavi, već je nastavio vožnju, pokušavši izgurati vozilo policijskih službenika s ceste. Pritom je izgubio nadzor nad vozilom, sletjevši s ceste u žičanu ogradu, a potom odvodni kanal.

U terencu se nalazilo više osoba, od kojih je nekoliko ozlijeđeno, te su prevezeni u bolnicu u Slavonskom Brodu, a nitko nije teže ozlijeđen, napominju iz policije.

S obzirom na to da je riječ o stranim državljanima, PU brodsko-posavska nastavlja s utvrđivanjem okolnosti njihovog ulaska u Republiku Hrvatsku.

Policija također utvrđuju i druge okolnosti učinjenog prekršaja, odnosno kaznenog djela, te će sukladno utvrđenom poduzeti odgovarajuće mjere, navodi glasnogovornica Nujić.

autocesta
1/7
autocesta
1/6

Komentara 13

LO
lojtra1
07:15 17.10.2017.

Strani državljani? Terenac stranih registracija? Pa gde je u tom članku informacija: Tko? Čija registracija, čiji državljani? Kakvo je to bolesno "novinarstvo"?

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
22:52 16.10.2017.

Pa vi izgleda ovo pišete iz Tunguzije?!

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
06:55 17.10.2017.

"Izbjeglice"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije