Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapalio im se gliser

Drama kod Krka: Član Plenkovićevog osiguranja spasio Slovence iz mora

Ilustracija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
09.08.2018.
u 15:38

M. Š. u policiji radi 19 godina, a u Puntu je na glasu kao jako dobar čovjek koji svima pomaže

M. Š., koji radi u Upravi za posebne poslove sigurnosti i pripadnik je osiguranja premijera Andreja Plenkovića, u ponedjeljak je na godišnjem odmoru u Puntu na Krku spasio i izvukao iz mora dvoje Slovenaca nakon što im se zapalio gliser na 1,5 nautičkih milja od svjetionika Tranjevo u smjeru Raba, piše Jutarnji list.

Požar je ugašen za desetak sekundi, a policajac je u spašavanje krenuo u brodici u kojoj je bio sa suprugom i troje male djece. Na intervenciju su izašli Lučka kapetanija, policija i Sea help.

M. Š. u policiji radi 19 godina, a u Puntu je na glasu kao jako dobar čovjek koji svima pomaže.

Ključne riječi

Komentara 8

MI
mica1111
16:21 09.08.2018.

...eto ovaj spašava ljudske živote i samo inicijali...

JU
jurajuric118
16:00 09.08.2018.

svaka mu čast. čovek ima muda preuzeti odgovornost za nepoznatu osobu. takav skače ispred metka za štičenu osobu. treba čoveka odlikovati za hrabrost.

GA
Gastarbeiter2
21:12 09.08.2018.

Bravo za Plenkovića! On je ipak naveden punim imenom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije