Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ZAKON
Povratak na članak

Drakonske novčane kazne: BiH staje na kraj divljanju na cestama

Prema statističkim pokazateljima kojima raspolaže javno poduzeće Ceste Federacije BiH, na cestama diljem BiH godišnje pogine oko 380 osoba, dok 11 tisuća bude ozlijeđeno.

Komentari 3

TP
tugomir.pokas
13:00 15.02.2017.

Ne putujem tuda jer tamo na cesti vlada bezzakonje koje najviše koriste tamošnje entitetske milicije.Ovakve kazne su samo eldorado za policijske službenike.

VL
ST
stefj
13:00 15.02.2017.

Kakve su im ceste i vozni park, dobro je da ih ne pogine duplo više. Na dobrom dijelu prometnica bilo bi dobro da uopće zabrane promet... Uvođenjem drastičnih kazni pokušava se popraviti statistička slika jer država nije sposobna popraviti ceste. Slično je i kod nas, jačim kaznama protiv vozača jer im država nije u stanju održavati i napraviti pristojne ceste... Najbolji primjer da je stvar u kvaliteti infrastrukture i voznog parka je Njemačka, gdje je broj nesreća na autocestama mali postotak svih nesreća, a nema ograničenja brzine...

VL
DU
Deleted user
13:46 15.02.2017.

Nema više ko nekad na kružnom toku znak max 20 min,odsada može samo max 5 minuta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.