Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor predsjednika Sabora

HRID Drage Prgometa neće podržati ni kandidata HDZ-a niti SDP-a

09.12.2015., Zagreb - U Novinarskom domu odrzan izvanredni sabor stranke HRID.  Predsjednik stranke Drago Prgomet.  Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anić/PIXSELL
27.12.2015.
u 11:33

Stranka HRID na svojoj Facebook stranici danas je objavila da nitko od njezinih troje zastupnika u Saboru neće biti kandidat za najodgovornije dužnosti,

Stranka HRID na svojoj Facebook stranici danas je objavila da nitko od njezinih troje zastupnika u Saboru neće biti kandidat za najodgovornije dužnosti, ali i da u skladu sa dosadašnjim stavovima neće podržati kandidate za predsjednika Sabora niti od strane SDP-a, niti koalicije HDZ-MOST.

 

Izabrani zastupnici Hrvatske inicijative za dijalog sudjelovat će na konstituirajućoj sjednici Sabora. Nitko od naših...

Posted by HRID on Sunday, December 27, 2015

>>  Hrid demantira Petrova da su svi bili suglasni s potpisivanjem izjave

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar juricamesko
juricamesko
11:50 27.12.2015.

teško je Drago oprati sramotu koju si nanio samom sebi kušajući Kotromanovićevu pancetu i pršut.vjerovatno ti sve još zapinje u grlu ali sam si birao.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
11:40 27.12.2015.

Prgometko, ode ti dečko Kotromanović u Ameriku, s kim ćeš se sada nalaziti na tajnim istospolnim noćnim igricama u troje, s Peđom Grbinom?

ST
stefj
11:54 27.12.2015.

Sad Prgomet mora u 4 godine pokušati oprati ono što je napravio, no sumnjam da će uspjeti. Već ga vidim za slijedeće izbore s crvenim kaputom u SDP-ovoj koaliciji. To mu je jedina šansa za opstanak u politici. Birači mu sigurno neće oprostiti prelazak u suprotni tabor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije