Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj glavaš

'Drago je govorio da pokušavamo oživiti mrtvaca'

'12.12.2012., Zagreb -  Nastavak sudjenja Dragi Tadicu radi pokusaja podmicivanja suca Vrhovnog suda. Na sudjenju svjedocila supruga Drage Tadica, Bozica Cavar Tadic. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
12.12.2012.
u 18:55

Tadićeva supruga: Nagodbu sam potpisala jer sam se osjećala strašno loše zbog svega

– Osjećala sam se strašno loše, osjećala sam se krivom jer sam Dragu uvukla u sve to. To je bio razlog što sam potpisala nagodbu. Konačno, nisam znala kome vjerovati. Prvo sam vjerovala Sanji Marketić, kasnije Srećku Jurišiću, a poslije toga doista nisam znala kome bih vjerovala. Onda sam čula da se Jurišić nagodio, pa da je nagodba ponuđena Ivanu Drmiću, Sanji Marketić i meni. Nisam bila spremna na nagodbu jer nisam htjela svog muža ostaviti na cjedilu. No ipak sam pristala na nagovor svog muža i djece. Tamo sam i priznala da je Drago organizirao grupu za činjenje djela, no ako smo mi bili grupa, on je bježao i izmicao se. Konačno, on za sve to nije imao vremena, a smatrao je i da je predmet Glavaš riješena stvar i govorio je da pokušavamo oživiti mrtvaca – kazala je Božica Ćavar Tadić, supruga Drage Tadića, svjedočeći na zagrebačkom Županijskom sudu u postupku koji se protiv Tadića vodi zbog pokušaja podmićivanja sudaca Vrhovnog suda u slučaju Glavaš.

Na početku postupka i ona je bila optužena, no priznala je krivnju u zamjenu za blažu kaznu te je uvjetno osuđena. U svom iskazu opisivala je kako je kontaktirala sa Sanjom Marketić koju je povezala sa Srećkom Jurišićem.

>> Drmić: Priznao sam nešto što nisam počinio da zaštitim obitelj

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:13 12.12.2012.

ove kazne što dobivaju ovi....kriminalci su.....nagrade... . sramota za pravosuđe.........nije za vjerovati što se sve u Hrvatskoj može raditi i biti.ovako smješno kažnjen.....

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
19:41 12.12.2012.

a kako su oni znali koliko love treba dati i kome? kojem sucu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije