Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Banja Luka

Dragičević htio pregovarati o predaji, policija ne želi?

Davor Dragičević
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
02.01.2019.
u 09:22

Otac ubijenog Davida navodno pregovara s policijom, no MUP RS odbija pregovore o uvjetima predaje Davora Dragičevića, što je Okružnom tužiteljstvu i MUP-u nudio njegov odvjetnik

Banjalučka policija dostavila je Okružnom javnom tužiteljstvu izvještaj protiv četvero ljudi zbog sumnje da su te osobe izvršile krivična djela ugrožavanja sigurnosti, a riječ je o Davoru Dragičeviću, Željku Dabiću, Slaviši Simiću i Steli Milanović, doznaju Nezavisne novine.

Dragičević se sumnjiči da je 27. i 30. prosinca prilikom javnog govora na dvjema lokacijama u Banjoj Luci prijetio dvjema osobama i izazvao osjećaj straha i ugroženosti.

Dabić, Simić i Milanovićeva sumnjiče se da su poticali Dragičevića i druga lica na izvršenje krivičnih djela ugrožavanja sigurnosti.

Dragičević navodno pregovara s policijom, no MUP RS odbija pregovore o uvjetima predaje Davora Dragičevića, što je Okružnom tužiteljstvu i MUP-u nudio njegov odvjetnik, piše RTRS.

Davor Dragičević
1/8

Komentara 14

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
09:36 02.01.2019.

Već sam se ponadao da će proći dan bez vijesti iz Banja Luke. Ni kod nas na divljem zapadu nema novina kakav je VL.

ST
stefj
10:23 02.01.2019.

Ne znam čemu toliko priče o ovome. Čovjek je Četnik i borio se u Hrvatskoj, sigurno ne u HV-u. Pustite njih i njihove probleme na miru, nek se sami svađaju, taj pokret sigurno se neće preliti u Hrvatsku jer s njom nema nikakvih dodirnih točaka...

AN
ANTIkomunist55
23:08 02.01.2019.

ma nebih komentirao tragediju ovog gospodina ali bi njegovo ponasanje, jer lik terorizira cijeli grad.... sve novogodisnje proslave otkazane radi njega.... a sve upucuje na to da netko stoji iza njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije