Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HND traži intervenciju

Dragi Pilselu zaprijetili smrću: 'Doći ćeš i ti na red, okotu'

'19.02.2010., Zagreb - U Predsjednickim dvorima na Pantovcaku predstavljeni predsjednicki savjetnici i procelnici. Drago Pilsel.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
17.06.2014.
u 11:20

Pilsel je u nedjelju u inboxu na Facebooku našao poruku koju mu je poslao izvjesni J.B. iz Mostara

Hrvatsko novinarsko društvo zatražilo je efikasnu intervenciju policije nakon što su novinaru Dragi Pilselu upućene prijetnje smrću.

Pilsel je u nedjelju u inboxu na Facebooku našao poruku koju mu je poslao izvjesni J.B. iz Mostara. U njoj je bilo napisano: ''Doći ćeš i ti na red, okotu.“ Novinar je iste večeri prijetnju prijavio policiji.

HND priopćava da je Pilsel dobio poruku nakon što je objavio tekst pod nazivom ''Kad biskup Košić ljubi ruku Kordiću, on se ruga Bogu“ te da ona nije bila upućena s anonimnog profila. Također, iz profila J.B. da se, navodi HND, iščitati mržnja prema Bošnjacima, a na stranici je i slika grba jedinice Vojne policije HVO-a Jokeri koju se tereti za ratni zločin nad Bošnjacima u Ahmićima.

>>'Nedopustivo je da biskupi dočekuju ratnog zločinca i ljube mu ruke'

Komentara 19

AN
Android
12:03 17.06.2014.

Pa njemu je najveća kazna što uopće živi.

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
12:03 17.06.2014.

Po raznim portalima koji su objavljivali njegove uradke . osobno sam vidio barem stotinjak ovakvih "prijetnji" Pilselu . Neke se izbrise , neki stoje mjesecima, nista ozbiljno , mislim da ga vise pogadja rijec okot , nego ono da ce "doci na red". Ali na to se naucio i to mu nije do sada smetalo, jer glavni mu je bio profit. Mora da je u pitanju neka nova akcija Pilsela i drugova .

AN
Android
12:05 17.06.2014.

Pametno iskoristiti Jupol ali i kantu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije