Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.04.2014. u 14:00

Dok se s sjedne strane na HTV-u sprdaju s Putinom, prešućuju sve o predsjedniku Turkmenistana Berdimuhamedovu

Tko god nije u utorak gledao prilog u Dnevniku HTV-a o posjeti našeg predsjednika prijateljskom Turkmenistanu, puno je propustio. To je bio povratak u prošlost. Da sam sad nešto lud za bivšim sustavom, nisam. Ali sam se nasmijao gledajući taj hladnoratovski izvještaj. Dok se s sjedne strane na HTV-u sprdaju s Putinom, prešućuju sve o predsjedniku Turkmenistana Berdimuhamedovu.

Pazite sad: čovjek je, dakle, predsjednik države, ali on je i šef vlade, zapovjednik vojske, šef partije na vlasti, usput je akademik, doktor znanosti, nosilac crnog pojasa u karateu, prvak autoutrka i nepobjedivi jahač. Zato se u toj zemlji i slavi Dan jahaćeg konja koji je uveo voljeni predsjednik. A ne znam sjećate li se, nema tome davno, kad se u konjičkoj utrci predsjednikov konj poskliznuo pred ciljem, predsjednik je pao, došla je hitna, pokupila i njega i konja sa staze i odvela na previjanje. A onda je spiker proglasio pobjednika: konja broj tri koga je jahao predsjednik. Teško je, dakle, reći kad se na HTV-u više trude – kad nešto žele dokazati ili prešutjeti. Čini se da se ipak više trude prešutjeti.

Evo, ne pamtim kad je kao ozbiljan gost na HTV-u bio predstavnik Hrvata iz BiH. Dovedu oni rado malog Izetbegovića, svoju simpatiju Komšića, Lagumdžiju ili Dodika, ali sram ih je dovest hrvatskog predstavnika. Nedavno, Stanković u Nu2 najavljuje nekog gradonačelnika iz BiH. Računam, to je sigurno gradonačelnik Mostara, tamo nema izbora već šest godina, grad je kao Belfast. Ali onda se ukaže gradonačelnik Tuzle i pila nas sat vremena o nekom uspješnom gradu. A onda mu, za par mjeseci, njegovi gladni građani spale grad.

MINUS

Ministar Jovanović već danima cmizdri kako ga Ustavni sud nije demantirao. Dan i noć, u svakim vijestima, dopuštaju mu da se iživljava nad pravosuđem

PLUS

Ma ime te neke fine dramaturgije u tom Boži Sušecu. Ćiro Blažević bi rekao da je to labuđi pjev, a meni više djeluje kao ona - Stara koka, dobra juha

Komentara 18

TA
tamanitelj
14:05 30.04.2014.

Ne razumijem,jesu li pozvali konja ili predsjednika

Avatar Carrera
Carrera
14:16 30.04.2014.

hoće li konju poljubit kopito, kad veći nije htio ruku papi?

MS
mislav_st
14:50 30.04.2014.

Ivo poucen proslosti odlucio poljubiti kopito konju kako bi povratio povjerenje glasaca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije