Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treće suđenje za ubojstvo Antonije Bilić

Dragan Paravinja i pred splitskim sudom tvrdi da nije kriv

Dragan Paravinja
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
23.12.2015.
u 12:16

– Obitelj Antonije Bilić živi s onim što su preživjeli i u tom ozračju očekuju najveći blagdan, Božić. Ja bih bio najsretniji da ovo suđenje, kolokvijalno rečeno završi danas. Županijski sud u Šibeniku utvrdio je sve činjenice, vidjet ćete, novih činjenica nema – rekao je Vinko Ljubičić, odvjetnik obitelji Antonije Bilić na početku pripremenog ročišta trećeg suđenja Draganu Paravinji za pokušaj silovanja i ubojstvo Antonije Bilić.

Predmet je prebačen na Županijski sud u Splitu nakon što je Vrhovni sud poništio i drugu presudu Županijskog suda u Šibeniku kada je Paravinja osuđen na 40 godina zatvora. Prema uputi Vrhovnog suda ponovno će se ocijeniti svi dokazi i pažljivije obrazložiti zaključke. Vrhovni sud nije naložio izvođenje novih dokaza, a sudac Damir Romac, kojemu je predmet dodijeljen kaže kako još nije donio odluku hoće li se dokazi ponovno izvoditi ili će se čitati iskazi.

– Rasprava će biti 27.1.2016. i tada ćemo odlučiti hoće li se izvoditi dokazi ili će se obrana složiti da neke iskaze čitamo – rekao je Romac.

Paravinja se je i pred splitskim sudom rekoa da nije kriv. Na ročištu se držao mirno. Dovezli su ga iz Remetinca, a Romac kaže kako očekuje da će biti prebačen na splitske Bilice kako bi dogovorio obranu s odvjetnikom Željkom Gulišijom, koji mu je dodijeljen po službneoj dužnosti.

>> Suđenje Paravinji započinje 27. siječnja iduće godine

Komentara 13

RC
Rambo_Cro
15:13 23.12.2015.

Kad je cara marco bio ministar policije svakakve su se mutne radnje događale pa su tako njegovi inspektori za razbijanje narko lanca i lanca prostitucije surađivali sa kriminalcima i bili upleteni u kaznena djela zbog čega su i uhićeni.Kad je Paravinja već bio u zatvoru uhićen je inspektor koji je vodio akciju suzbijanja lanca prostitucije,a dva dana nakon uhićenja pronašli su stvari pok. A.B.pored puta gdje su policija i gss više puta pretraživali i nisu ništa našli.Ne kažem da on nije ništa kriv ali nije jedina osoba koja mora zbog toga biti u zatvoru samo se očito sve zataškava i nikad se neće znati istina.O tome su novinari izvještavali ali nikoga nije bilo briga ili su se bojali istraživati da ih mrak ne popapa.Jezivo je koliko kriminala ima u našoj državi,a svakim ga je danom sve više.

Avatar kravata
kravata
12:23 23.12.2015.

To ne treba nitko znat a najmanje familija pokojne pred božicne blagdane.

GO
gornjasica
06:36 25.12.2015.

Zaista bih volila znati istinu,al istinu a ne nagađanja..Ako je Paravinja to učinio,,želim mu samo muke do kraja života...Al nešto tu Smrdi ,i to u svim smjerovima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije