Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Mektić:

'Dobili smo informacije o mogućnosti novog terorističkog napada u BiH'

zvornik
Foto: Reuters/PIXSELL
03.05.2015.
u 08:57

Poduzete su sve mjere sigurnosti prema objektu za koji je postojala sumnja da bi mogao biti predmet napada, rekao je ministar sigurnosti BiH

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić izjavio je da su sigurnosne službe u BiH dobile dojavu o novim prijetnjama terorističkim napadom u BiH, piše Klix.ba.

– Dobili smo određenu informaciju od jedne partnerske službe iz regije da postoje indikacije i obavještajni podatak o mogućnosti novog terorističkog napada u BiH – rekao je Mektić.

Istaknuo je kako su poduzete sve mjere sigurnosti prema objektu za koji je postojala sumnja da bi mogao biti predmet napada.

Kazao je i kako je nekoliko dana prije terorističkog napada u Zvorniku postojala određena informacija koja je podijeljena svim sigurnosnim agencijama u BiH, a iz koje se moglo zaključiti da će biti izvršen teroristički napad.

– Nadam se da smo iz svega toga posljednji put izvukli poruku. Nakon terorističkog napada u Zvorniku vidio sam da sve sigurnosne agencije u BiH izvršavaju puni opredijeljenost u vezi sa svim oblicima suradnje kada je u pitanju borba protiv terorizma u BiH – rekao je bosanski ministar.

>> Terorizam u BiH i hrvatski problem – ekstremistima najprivlačnija sela uz granicu

>> Teror u Zvorniku samo je epizoda dugačkog serijala

Komentara 14

MR
mrkoje
15:01 03.05.2015.

hahaha dobili smo pouzdane informacije pssssst ! hahahaha u zagrebu bacaju srpsku djecu lavovima, albanci se bore za dzamahiriju, a bosnjaci kao cvjece hrvatske za novu diviziju hahahaha imaju pouzdane informacije ,,iz pouzdanih izvora hahahaha

TA
takitako
14:55 03.05.2015.

terorizam ! sigurno niste procitali prvi put da srbija muslimane u susjedstvi tako vec od 1991 prikazuje, a hrvate kao vatikanske teroriste,....dali ste citali da je i poslednji " terorista" se osvetio policajcu u srpskom entitetu Bosne i hercegovine, osvetioo se zato sto mu je ovaj ubijo oca kada je ovaj "terorista" imao samo 1 godinu...a taj policajac stoji i u arhivima Haskog suda

MR
mrkoje
15:07 03.05.2015.

mi imamo informacija da policajci u Bosanskosrpskom entitetu su nosili uniforme cetnicke za vrijeme rata u Bosni, i da mnogi od njih su saucesnici u genocidu nad Hrvatima i Bosnjacima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije