Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukovnik 'krajinske vojske'
Povratak na članak

Dragan Harambašić pod istragom zbog ratnog zločina na drniškom području

Protiv Harambašića je ranije zbog kaznenog djela ratnog zločina protiv civilnog stanovništva određen istražni zatvor s obzirom na to da se nalazi u bijegu, kao i zbog postojanja posebno teških okolnosti počinjenja kaznenog djela

Komentari 4

DU
Deleted user
11:05 23.11.2018.

Tu i njemu sličnu stoku treba kazniti na isti način kaj su oni radili sa zarobljenim Hrvatima!!!

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
10:30 23.11.2018.

Dragan Harambašić pod istragom zbog ratnog zločina na drniškom području jer se ponašao kao takozvani balkanski domoljubni nevini vitez a haške robijaške križne sudbine koja obično takvima slijedi nije zasluženo doživio i uz kamerade sa druge strane lignje pojeo.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:13 23.11.2018.

u varaždinu ima harambašićeva ulica.....

VL
WE
westsouth
13:17 23.11.2018.

nakon toliko godina

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.