Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada

Dr. Herman Vukušić nagrađen braniteljskim "Velikim zlatnim srcem"

Herman Vukušić
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
20.01.2019.
u 16:02

Nagradu su dosad među ostalim primili i Milan Bandić, Jakov Sedlar te Zlatko Dalić.

Udruga branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam, u suradnji s drugima udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, dodijelila je nagradu „Veliko zlatno srce“ uglednom zagrebačkom liječniku dr. Hermanu Vukušiću, priopćeno je u nedjelju iz udruge.

Predsjednik Udruge branitelja Zagrebački velesajam Željko Baća istaknuo je kako je dr. Herman Vukušiću ugledni liječnik, psihijatar s Klinike za psihološku medicinu KBC-a Zagreb, međunarodno priznati stručnjak koji se više od 25. godina bavi PTSP-om, te izniman čovjek. Dr. Vukušić je i sam sudionik Domovinskog rata a dugi niz godina pomaže hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima.

 Dr. Vukušiću će priznanje biti uručeno u ožuljku na Zagrebačkom velesajmu, uz prigodan umjetnički program, naveli su iz Udruge branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam

Braniteljsku nagradu „Veliko zlatno srce“ dosad su primili  dr. Nela Sršen, publicist Mladen Pavković, glumica Anja Šovagović Despot, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, redatelj Jakov Sedlar i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, dodaje se u priopćenju.   

Slučaj Metković: Stotine ljudi podržale dr. Kaleb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije