Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE DAVOR IVANKOVIĆ

Doznajemo: Sukob Milanovića i Banožića traje skoro godinu dana! HV postao talac sukoba, dok se u Europi sprema rat

23.01.2022.
u 08:24

Sve se trese, kriza se lijepi na krizu, oružje zvecka, a, kako saznajemo, vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH i ministar obrane ne surađuju još od svibnja 2021.!?

Komentara 12

DU
Deleted user
09:23 23.01.2022.

Nevjerojatno koliko je ministar postao nočna mora predsjedniku RH.

FL
fleki
08:47 23.01.2022.

Prljavo rublje se ne iznosi izvan vlastite kuće. Problemi sigurno postoje, ali nisu od jučer. Predsjednik vjerojatno ima dosta argumenata protiv ministra, ali to mu ne daje za pravo odbiti suradnju. Ukoliko je ministar nesposoban ,onda će ga premijer zamijeniti. Napadajući Banožića, Milanović samo ućvršćuje ministrov položaj kod premijera Plenkovića jer je njegov ego još veći nego predsjednikov. Premijer si neće dopustiti da mu Pantovčak mijenja ministra.

SE
serafin002
09:43 23.01.2022.

Druže Ivankoviću, nije problem u Banožiću, jer tko go bi bio na mjestu ministra i obavljao svoj posao korektno smetao bi slučajnom kaktusu, koji ne shvaća svoju marfinalnu ulogu i ugrožava obranu zemlje i državu uz pomoć medija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?