Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI UHIĆENJA

Doznajemo kako je Tolušić pao zbog vinograda: Navodno je prijavio oranicu, pa vadio čokote zbog natječaja

Vinarija Tomislava Tolušića, za koju je dobio 2,5 mil. eura iz EU, na meti je europskih tužitelja
Davor Javorovic/PIXSELL
07.07.2022.
u 15:47

Revizija je započela s radom 3. siječnja i utvrdila određene nedostatke, osobito s ovjeravanjem tehnoloških elaborata, te su propusti prijavljeni nu sustavu s preporukama za ispravak.

Komentara 24

BE
bezvrijedanyugodinar
18:38 07.07.2022.

Vidim puno komentar, a nikada nisu radili u vinogradu ili novi vinograd. Ako hoćeš novi vinograd, stare čokote moraš izvaditi,da bi posadio nivi nasad, a što se tiće oganice, tu je nesređenost zemljišnih knjiga, pola mojeg sela u katastru su još livade, a na kojim su izgrađene kuće stare 100 godina i više.

DU
Deleted user
18:13 07.07.2022.

Ima li Plenki nekog ministra koji nije bio, ili neće biti uhićen?

DU
Deleted user
15:49 07.07.2022.

Nevjerojatno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?