Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački radikali
Povratak na članak

Doživotna kazna zatvora za nacisticu zbog ubojstava

Tročlana teroristička skupina NSU od 2000. do 2007. ubila je desetero ljudi, a 2011. njeni su suradnici počinili samoubojstvo

Komentari 9

Avatar MENSA
MENSA
06:41 25.07.2018.

Suština Judaizma I Talmuda kao "Korisničkih uputa" za njegovu realizaciju, svodi se na to da su po židovskom, temeljnom vjerovanju jedino i samo oni (Židovi) od Boga "izabrani narod" i to sa svrhom da oni (Židovi) vladaju nad svim državamadržavama i narodima svijeta. Talmud ih pri tome "poučava " i "instruira" kako se u realizaciji te svoje "svrhovitosti" i u ostvarivanju tog "Plana" (aktualnog "kodnog naziva Novi Svjetski Poredak) imaju pravo koristiti svim mogućim sredstvima i to bez bilo kakvih etičkih, pravnih, vrijednosnih ili bilo kojih drugih "ograničenja". Jednostavno, za Židove smo svi mi ostali narodi samo i jedino Goimi (hebrejski: stoka) i tako nas oni imaju pravo i tretirati. Zbog navedenih razloga Cionizam je godinama po rezoluciji OUN bio imenovan najopasnijom svjetskom rasističkom idejom i ideologijom, sve dok snaga međunarodnog židovstva nije postala toliko snažna da je ta deklaracija UN 1994. godine stavljena van snage. De facto, s obojstvom J.F.K. ubijena je i vladavina (kršćanskog) američkog naroda i Amerika je od ideala i idola demokratskog svijeta pretvorena tek u puki instrument koji cionisti koriste u planu da uništavanja Kršćanstva i Islama, i ostvarivanja vlasti nad cijelim svijetom. Užasna je i šokantna činjenica kako su i Nacional socijalizam i komunizam, uz sva svoja zastranjenja bili tek obična "kamilica" spram kancerogene opasnosti koju judaizam i cionizam predstavljaju u odnosu na cijelo čovječasnstvo.

VL
Avatar narozi
narozi
19:17 11.07.2018.

a u hr bi bila nacionalni heroj i ulice,skole i parkovi bi bili imenovana u njeno ime ---eto razlike

VL
Avatar jumanji
jumanji
19:07 11.07.2018.

zasluženo

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
06:25 12.07.2018.

Sad su ovi crnomanjasti sa crnim ocima I crnom kosom najvisi nasisti.,Mozda je iz Sirokog Brjega..

VL
ST
Startrack
19:13 11.07.2018.

I koje je njena rasa? Ovo nije nordijka. Sumnjam i daje nase dinarske rase. Neka polu rominka rekao bih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.