Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽENE ZA POKUŠAJ PROTUPRAVNE NAPLATE

Dovezle joj se pred kuću i tražile da im vrati 2500 eura. Ona to odbila, pa joj zaprijetile: Ubit ćemo te!

euri
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
15.02.2021.
u 08:19

Oštećena je jednoj od osumnjičenica, navodi se u optužnici,  bila dužna 2500 eura, pa su od nje htjele naplatiti taj dug

Dvije 43-godišnjakinje optužene su se zbog pokušaja protupravne naplate, a optužnicu je protiv njih podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku. Tereti ih se da su 11. lipnja 2020. oko 21 sat automobilom došle do kuće oštećenice u okolici Knina. Oštećena je jednoj od osumnjičenica, navodi se u optužnici,  bila dužna 2500 eura, pa su od nje htjele naplatiti taj dug.
- Izađi - povikale su joj kada su se dovezle pred njezinu kuću.

No iz kuće nije izašla žena koju su tražili već njezin otac, koji je dvije 43-godišnjakinje zamolio da odu. One su to odbile, a onda  je iz kuće izašla i oštećenica. Ponovo su je tražile da vrati dug.

- Neću, a vi mi pustite na miru - odgovorila im je.
- Ubit ćemo te ! - zaprijetila joj je  jedna od osumnjičenica, na što je oštećena nazvala policiju, dok su dvije 43-godišnjakinje sjele u vozilo te su se odvezle.

Ključne riječi

Komentara 10

MR
mrkvax
08:28 15.02.2021.

Pazi sad ovo...Netko ti duguje novce a kad ih zatražiš jednostavno ti kaže neću ti vratiti...Što sad ako ideš tužbom trajat će deset godina a ti ćeš potrošiti trostruko a nisi siguran da će ti dug biti vraćen... Ako zaprijetiš ili upotrijebiš bilo kakvu silu odmah završavaš u zatvoru...PITAM..što ljudima preostaje...?

DZ
dzag62
16:16 15.02.2021.

ZTako je to u državi kojom vlada mafija preko svog političkog krila ,posudiš novce i onda još odeš u zatvor

FR
Frapin
15:49 15.02.2021.

Upišite komentar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije