Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Doveli ga na sud, on pokušao pobjeći pa mu pozlilo

hitna pomoć
Foto: Borna Filić/PIXSELL
18.02.2016.
u 17:03

Nakon što je liječnik pregledao N.K. ustanovljeno je da ima povišen tlak, ali i da je sposoban nazočiti istražnom ročištu, na kojem mu je određen jednomjesečni istražni zatvor

Zanimljiv  dan  imali  su  policajci koji su danas na  zagrebački Županijski  sud  doveli N.K., osumnjičenog za nasilje u obitelji jer je 15. veljače  prijetio  supruzi.

 Dovezli  su  ga  u  policijskoj  marici  te su parkirali pred sudom, a dok su izvodili N.K. iz vozila on im se na trenutak otrgao  i  pobjegao.  No  bijeg  je  kratko  trajao jer su policajci uskoro sustigli  N.K. te su ga svladali i doveli pred sutkinju istrage. On se tada sutkinji  požalio  da mu je loše, pa je pozvana i Hitna pomoć.

Nakon što je liječnik  pregledao  N.K.  ustanovljeno je da ima povišen tlak, ali i da je sposoban  nazočiti  istražnom ročištu, na kojem mu je određen jednomjesečni istražni  zatvor  zbog  mogućeg  utjecaja  na  svjedoke  i  opasnosti  od ponavljanja djela.

Njegova obrana nudila je jamčevinu u zamjenu za istražni zatvor, no sud je prijedlog odbio. 

>>Iz zatvora u Šibeniku ga odveli na CT, on im pobjegao

>>Filmski bijeg: Član bande Pink Panther pobjegao iz zatvora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije