Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anto Đapić:

'Dosta je partizanskog divljaštva protiv poštenih, domoljubnih hrvatskih intelektualaca'

Anto Đapić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/3
10.10.2019.
u 13:37

Pokrenuta je iznimna prljava kampanja protiv rektorice Vican jer je omogućila predstavljanje knjige ''Drama savjesti'', jednoga od najvećih hrvatskih intelektualaca, prof. Tončija Matulića sa zagrebačkog KBF-a, kaže Đapić

Pozivan hrvatski narod, ponajprije u Zadru i okolici, potom u cijeloj Hrvatskoj da se suprotstave sotonskim nasrtajima antifašističkih milicija protiv narodne učiteljice, sjajne profesorice Dijane Vican, rektorice Sveučilišta u Zadru – poručio je Anto Đapić, čelnik stranke Desno i predsjednički kandidat.

– Skupina antikatoličkih, nazovi ''intelektualaca'', a u biti militantnih antifa-antihrvatskih aktivista, okupljena oko navodnih civilnih udruga, koje personaliziraju bivši Jovanovićev zamjenik Saša Zelenika, Radojka Borić i Bojan Glavašević, s istim militantnim duhovnim teroristima u svim prigodama kada treba nasrnuti na hrvatsku slobodu, pokrenula je iznimno prljavu kampanju protiv rektorice Vican jer je omogućila predstavljanje knjige ''Drama savjesti'', jednoga od najvećih hrvatskih intelektualaca, prof. Tončija Matulića sa zagrebačkog KBF-a – nastavio je Đapić.

Poziv na sekularno sveučilište, rekao je on, nastavak je kampanje protiv profesorice Vican i “poziv je na otvoreno partizansko divljaštvo, na antiintelektualizam i preuzimanje i ovoga Sveučilišta od te militantne strukture, koja hara ostalim hrvatskim sveučilištima”.

– Zato je krajnji trenutak da ustane slobodni hrvatski čovjek i stane pred tu šačicu duhovnih ''terorista'', koji godinama uništavaju svaku klicu hrvatskog identiteta na sveučilištima, klicu koju svjedoči izvrsna Dijana Vican. Nemojmo dopustiti da nam civilizacijske standarde nameće skupina posrnulih društvenih aktivista i promotora anticivilizacijskih ciljeva. Ovo je hrvatska zemlja, hrvatsko društvo, Zadar je hrvatski biser, a Dijana Vican naš učiteljski dragulj – zaključio je Đapić.

Ključne riječi

Komentara 17

RP
rpzagreb
14:27 10.10.2019.

Za ovog, teško da bi glasala i najuža obitelj.

Avatar Niškorist
Niškorist
14:37 10.10.2019.

Kad je došel u HOS bil je kuhar !

DU
Deleted user
14:29 10.10.2019.

Đapiću i kad su ti ideje dobre ti si prošlo svršeno vrijeme. Za jednog političara u povijseti si imao mnoge šanse. A što si napravio! Ne da nisi ništa napravi nego si uništio stranku koja je mogla i trebala biti jamac nezavisnosti RH. Što danas radiš? Pokušavaš otkinuti komadić s desna kako bi olakšao posao onima kojima je RH zadnja rupa na svirali. Srami se, umjesto da si s godinama iskusniji pa onda i pametniji, ti si sve sebeljubiviji i sve pokvareniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije