Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SAMO KREČIO

Došao mu oličiti stan pa ga ucjenjivao snimkom onoga što se u stanu zapravo događalo

Foto: Getty Images
1/3
07.09.2019.
u 19:59

Sumnja se kako je I.R. putem Facebook-a poslao kompromitirajuću snimku poduzetniku te je od njega tražio 10.000 eura kako video ne bi došao do njegove obitelji

Beogradski poduzetnik nije ni slutio kako će mu jedan majstor u samo nekoliko dana život pretvoriti u pravi pakao. Tog kobnog poslijepodneva poduzetnik je dočekao ličioca I.R. (32) u svome domu i dvojica su se muškaraca nakon kraćeg razgovora upustila u strastven odnos. 

Problem je što je ličilac snimio seks i odlučio ucjenjivati oženjenog poduzetnika. Sumnja se kako je I.R. putem Facebook-a poslao kompromitirajuću snimku poduzetniku te je od njega tražio 10.000 eura kako video ne bi došao do njegove obitelji, prenosi alo.

No to nije bio jedini zahtjev ovog 'ličioca iz pakla'. Poduzetnika je također tražio uplatu u iznosu od 4000 dinara dok ne skupi prvotno tražen iznos. Upravo zbog ovog zahtjeva policija ga je uhitila neposredno nakon što je podignuo novac u pošti.

Osumnjičenom je određen pritvor od 48 sati, a dobit će i kaznenu prijavu.

VIDEO Pogledajte i ovog vozača autobusa koji puši i koristi mobitel tijekom vožnje

 

Ključne riječi

Komentara 17

SP
splatz
20:58 07.09.2019.

4000 dinara?....strašna ucjena, pa to je preko 250kn!!!!.....:)

ZF
zlatko.flajpan
21:28 07.09.2019.

¨Ličioc iz pakla¨ bitno da je novinar okarakterizirao poduzetnika koji mu je gurao u čmar da je stigao s nebesa.Hvala bogu da poduzetnici više ne j... u mozak već su počeli i u dupe.

MA
markomateracisvršimtipofaci
05:40 08.09.2019.

Jel žena saznala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije