Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKI PROBLEMI

Majka izbacila sina (30) iz kuće jer nije htio raditi, on je odlučio osvetiti se

Ilustracija
Foto: Pixabay
30.09.2020.
u 09:22

Situacija se u Meksiku počela poboljšavati i poduzeća su ponovno počela tražiti radnike te je majka zamolila sina da potraži posao kako bi pomogao obiteljskom budžetu

Nakon što je zbog pandemije koronavirusa izgubio posao, 30-godišnji Meksikanac Christian Uriel došao je živjeti k majci. Nekoliko mjeseci kasnije sin je odlučio majku i tetu prijaviti policiji, a razlog je bizaran.

Budući da nije htio naći posao i vrijeme je provodio na kauču igrajući igrice, dvije žene odlučile su da je dosta te su ga izbacile na ulicu. Mladić je pred tužiteljima rekao kako su ga majka i teta izbacile te ga polile vodom, no ono što nije rekao jest da je mjesecima besplatno živio u majčinoj kući, a da nije davao novac za režije ni pomagao u poslovima, piše Oddity Central.

Situacija se u Meksiku počela poboljšavati i poduzeća su ponovno počela tražiti radnike te je majka zamolila sina da potraži posao kako bi pomogao obiteljskom budžetu. On ju je ignorirao i nastavio vrijeme provoditi na kauču. Majka je u očaju nazvala sestru te su zajedno izbacile Christiana polijevajući ga vodom i udarajući metlama.

Sud još nije donio presudu u ovom slučaju.

Pogledajte i video: Bizarna nesreća u Zagrebu – Vozio se na krovu auta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije