Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni trokut?

Došao iz Osijeka u Zagreb, sastao se s 21-godišnjakom, pa ga zadavio i bacio u Savu

ilustracija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
23.03.2020.
u 14:35

Potom je otišao, vjerojatno natrag u Osijek, a policija je došla do njega, nakon što je vjerojatno prijavljen nestanak 21-godišnjaka.

Mladić (19) osumnjičen je zbog ubojstva 21-godišnjaka. Kako je priopćila  PU zagrebačka  sumnjiči ga se da je 7. ožujka oko 17 sati doputovao u Zagreb iz Osijeka. Imao je dogovor  da se na nasipu pored Save u blizini Prečkog nađe s 21-godišnjakom. Nazvao ga je na mobitel, što će se, kako se neslužbeno doznaje, za njega kasnije pokazati kobnom pogreškom.

Njih su se dvojica poznavali neko kraće vrijeme pa su dogovorili da se nađu. Kada je stariji mladić došao na nasip, jedno su vrijeme razgovarali, da bi se potom spustili do rijeke Save. Razgovor je prešao u svađu, a svađa u ubojstvo. Prema neslužbenim informacijama, sumnja se da je 19-godišnjak starijeg mladića zadavio, nakon čega je njegovo tijelo bacio u Savu. Potom je otišao, vjerojatno natrag u Osijek, a policija je došla do njega, nakon što je vjerojatno prijavljen nestanak 21-godišnjaka.

Kako obično biva u takvim situacijama, provjerili su s kim je sve 21-godišnjak kontaktirao prije no što je nestao, te su tako došli do 19-godišnjaka. Navodno je  motiv ubojstva ljubavni trokut  jer je netko nekome preoteo dečka,  a 19- godišnjak  je u svom iskazu tvrdio da je ga je 21-godišnjak napao te da se on samo branio.  Nakon što je ispitan na policiji i tužiteljstvu, doveden je pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda, koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 15

BE
Beskucnik
14:59 23.03.2020.

Stvar koja se zataskava ,po izvjescu Americke policije najvise ubojstava i nasilja u vezi ,ima u istospolnim vezama( ako se usporedi % sa heteroseksualnim brakom). Rijetko koja istospolna veze ne zavrsi prekidom ,posebno je nasilna veza dvaju zena ,gdje dominantnaa zena psihicki i fizicki zlostavlja drugu , iz tog proizilazi da oni nisu prikladni za usvajanje djece , ja sad ocekujem babe i veljacu da naprave akciju #spasi lezbu #spasigaodnjega

AJ
ajdebretineseriii
21:04 23.03.2020.

Pederska je tuga pregolema, qurcem mlati , a svom decku ne daaaaa.

Avatar Motorhead
Motorhead
00:45 24.03.2020.

Tako mladi, a već pederi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije