Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjelovježba uz Vođu

Dosad neviđen način čuvanja predsjednika – pogledajte tjelohranitelje Kim Jong-una

Kim Jong Un
Foto: Reuters
1/3
27.04.2018.
u 09:13

Sigurnost u ovakvim povijesnim posjetima mora biti na vrhuncu, a za to su se, između ostalih, pobrinuli tjelohranitelji Kim Jong-una koji su usklađeno trčali za crnom limuzinom u kojoj se vozio vođa

Vođa Sjeverne Koreje Kim Jong-un nalazi se u posjeti Južnoj Koreji, gdje je postao i prvi sjevernokorejski vođa u povijesti koji je prešao vojnu liniju razdvajanja koja dijeli poluotok od kraja Korejskog rata 1953. godine.

Sigurnost u ovakvim povijesnim događajima mora biti na vrhuncu, a za to su se, između ostalih, pobrinuli tjelohranitelji Kim Jong-una koji su usklađeno trčali za crnom limuzinom u kojoj se vozio vođa. 

Pogledajte galeriju susreta Kim Jong-Una i Moon Jae-Ina

Kim Jong Un
1/15


 

Komentara 72

UB
UBS
09:51 27.04.2018.

Nikad mi neće biti jasne te komunističke vođe...narodu prodaju socijalizam a svoju guzu voze u kapitalističkim limuzinama...

BU
busbus59
09:38 27.04.2018.

Isto ko da se Tile vozi! Hebo jedan drugoga!

CR
crodux
09:58 27.04.2018.

komunizam i Mercedes uvijek su si pasali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije