Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije kriv što je vozio trostruko brže

DORH se oglasio o Ćeliću: Nismo sudjelovali u prekršajnom postupku

Josip Ćelić
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
01.02.2020.
u 13:08

Prekršajni sud u Zadru pravomoćno je oslobodio bivšeg zamjenika ravnatelja policije Josipa Ćelića zbog vožnje trostruko većom brzinom od dopuštene u naseljenom mjestu.

Iz DORH-a su se jučer obratili priopćenjem na tvrdnju glasnogovornika zadarskog općinskog suda da se DORH nije žalio na presudu Josipu Ćeliću.

- U tiskanom izdanju današnjeg Večernjeg lista, kao i na internetskoj stranici tog lista, prenijeta je izjava glasnogovornika Općinskog suda u Zadru Denisa Klarendića koja krivo informira javnost i u potpunosti je netočna: "Rekao je kako se Državno odvjetništvo RH (DORH) nije žalilo i da je obrazloženje bilo da je Ćelić bio na tajnom zadatku i da zbog toga za njega nisu vrijedila ograničenja prometa". U istom tekstu je navedeno "I onda obrat - Josip Ćelić je oslobođen, a presuda prekršajnog suda u Zadru je postala i pravomoćna jer se DORH nije žalio."

- Naglašavamo, Državno odvjetništvo Republike Hrvatske te Županijsko državno odvjetništvo u Zadru i Općinsko državno odvjetništvo u Zadru ni na koji način nisu sudjelovali u prekršajnom postupku protiv bivšeg zamjenika ravnatelja policije vođenog po optužnom prijedlogu policije pred prekršajnim odjelom Općinskog suda u Zadru, slijedom čega niti jedno od navedenih državnih odvjetništava nije ni ovlašteno podnositi žalbu - naveli su iz DORH-a.

Video: Presretač ulovio vozača koji je jurio preko 250 km/h!

Ključne riječi

Komentara 6

AN
antonelić
14:00 01.02.2020.

jedino tijelo koje zastupa interese hrvatske i hrvatskih građana u postupku protiv čelića jeste tijelo milana bandića koji je promijenio ime i prezime ( pravomoćno ) ... prije se zvao dario juričan i natezao je ivicu todorića i miroslava kutlu , a trenutno nateže gradonačelnika milu ( iz pogane vlake ) i davora bernardića ( beru ) i njihove podrepaše i jarane ... uskoro bi redatelj mile bandić mogao natezati i čelića ...

ST
Stilihon
13:29 01.02.2020.

A tko zastupa RH pred sudom u tom postupku? Mozda bi se policija trebala žaliti na presudu ? Ako nije, a nije, pitajte načelnika PU zašto nije jer da je onda vise ne bi bio načelnik.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
14:30 01.02.2020.

Naredba od zgora se mora slusat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije