Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službena dužnost
Povratak na članak

DORH provjerava Todorićeve prijave protiv Ramljaka

Todorić je protiv Ramljaka do sada podnio tri kaznene prijave: zbog pogodovanja Knightheadu, angažiranja konzultanata i falsificiranja

Komentari 12

DH
dalibor.hren
19:09 25.02.2018.

Tko provjerava Todorića? Gdje je Interpolova tjeralica???

VL
KR
kritika5
20:30 25.02.2018.

da je DORH radio posao za koji je plaćen Todorić bi bio dostupan i to na "golom otoku" ne u hotelu u Remetincu

VL
LK
L@k@konjic@
19:44 25.02.2018.

Zašto striček Todorić nije u Remetincu

VL
JA
jadrmatic
19:28 25.02.2018.

Kad DORH plasira informaciju da provjerava prijave, to može značiti samo da hoće veću proviziju.

VL
Avatar Ronin
Ronin
20:53 25.02.2018.

DORH? DORH je žešća sprdačina u ovoj rupčagi od države. Sa ovako korumpiranim pravosuđem jednostavno ne treba ništa ni pokretati.

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
21:27 25.02.2018.

Todorić je ministar pravosuđa....valjda. Neko mu otuđio helikopter i čamac. I treba ga provjeriti.

VL
NI
nibunika
21:09 25.02.2018.

Sve najvažnije firme koje su u Agrokoru, izgrađene su i organizirane još u bivšoj državi (Zvijezda, Jamnica, Ledo, PIK Vrbovec, Vupik, Belje, Tisak, Konzum i dr.), a Todorić ih se domogao kroz pretvorbu i privatizaciju pomoću koje je "po zakonu" omogućena pljačka hrvatske imovine od strane podobnih. Isto tako i kroz lex Agrokor zakonski je omogućena korupcija i pljačka dijela imovine (od strane povjerenika i savjetnika, Knighthead fonda i sl.). U Hrvatskoj je, u pravilu, korupcija i pljačka uvijek zakonski pokrivena, tako da DORH i da hoće može malo što učiniti.

VL
Avatar hankita
hankita
09:02 26.02.2018.

Plenković ima super plan: Za 58 godina bit ćemo tamo gdje je danas Austrija

VL
PA
Patrizzia
22:18 25.02.2018.

Prijavljen je Ramljak , prijavljen je i Todorić.,Neka DORH odradi svoje u roku odmah a ne da prljanje ljudi i razvlačenja po portalima traje godinama ,da se netko uveseljava blaćenjem i insinuacijama !

VL
DR
droza
19:43 25.02.2018.

Oni kojima još nije jasno da je SDP na Todorićevu linku koji igra za ruse i pokušava izvući što veću korist za sebe osobno, slijepac je. Naime, u današnjem blogu ovoga "dušebrižnika", imali smo priliku pročitati potpuno istovjetne konstrukcije i optužbe, onima koji dolaze iz SDP-ova tabora. Indikativno je također da je Todoriću, isto kao i SDP-u sporan isključivo Knighead, unatoč tomu što je taj fond u zadnjoj kreditnoj tranši sudjelovao u ukupnoj masi kredita sa 20%, a ostali Agrokorovi kreditori, koji su koncern kreditirali po potpuno istim uvjetima kao i Knighead, nisu. Nadalje, valja potsjetiti da su čelnici Sberbanka u jeku izglasavanja Lex Agrokora bili u "posjetu" SDP-u na Iblerovu trgu. Ovaj je posjet potvrdio Peđa Grbin gostujući u emisiji NU2. Kao razloge njihova dolaska, Grbin je naveo da su došli lobirati kod SDP-a da njihovi zastupnici u saboru podrže izglasavanje Zakona o izvanrednoj upravi. Ovo Grbinovo objašnjenje međutim, ne drži vodu, jer bilo je potpuno jasno da će saborska većina donijeti ovaj zakon, glasali za njega SDP-ovi zastupnici ili ne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.