Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA RATNE ZLOČINE U VUKOVARU
Povratak na članak

DORH pokrenuo istragu protiv još 4 osobe: Zlostavljali civile, jedan počinio samoubojstvo

U nedavnom posjetu Vukovaru ministar unutarnjih poslova Davor Božinović kazao je da policija radi na novim istragama, pri čemu je naglasio kako poseban tim radi na rasvjetljavanju ratnih zločina, i da će uskoro biti podignute i nove optužnice zbog stradanja i ratnih zločina u Vukovaru 1991. godine

Komentari 9

DU
Deleted user
13:37 12.11.2019.

Izgleda kako je od svega najvažnije pripaziti pri podizanju optužnica da ni jedan od optuženih nije dostupan Hrvatskom pravosuđu.

VL
CE
cenzura
14:42 12.11.2019.

Nekidan sam bio na obilježavanju jedne godišnjice stradavanja hrvatskih branitelja u selu nedaleko Vukovara. Neki od stradalih još uvijek se vode kao nestali iako se zna da su tamo poginuli ali od mještana tog (srpskog) sela ne može se dobiti niti jedna informacija gdje su pokopani. Kad sam prolazio kroz to selo u pogledima tih ljudi koji tamo žive sam vidio toliko mržnje i prezira i ti "ljudi" bi ponovno počinili te zločine kad bi im se pružila prilika. A kaj se ovog člnka tiče, svaki je komentar suvišan. Istraga trajala 28 godina a počinitelji naravno nedostupni!

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
15:39 12.11.2019.

Srpske paravojne postrojbe imaju olaktnu okolnost - Hrvati se nisu predavali

VL
TE
tek
14:09 12.11.2019.

Opet nedostupni. Ovi koji se šetaju po Vukovaru? Čeka se da budu nedostupni

VL
BA
bakulušić
14:15 12.11.2019.

Možda je i to bila "samo oštra kritika hrvatskog društva...".

VL
DA
.Darkwood.
15:06 12.11.2019.

Opet HDZ glumi finkcioniranje PRAVNE DRŽAVE preko institucija koje kontroliraju njihovi UDBA-ši, sve za kampanju!

VL
CH
chemica
14:02 12.11.2019.

Sramota. Trebalo vam je 28 godina...Kao "vremešnije" naciste, dovoziti će ih u sudnicu u invalidskim kolicima i bolničkim krevetima. Gugugaga, a gdje sam pak to ja...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.