Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

DORH podigao optužnicu protiv petorice mladića zbog silovanja

policijski kombi
Hrvoje Jelavić/Pixsell
13.05.2014.
u 14:38

Silovatelji su iz jednog sela u zadarskom zaleđu, a u dobi su od 16, 17, 18, 19 i 22 godine

Zadarski DORH podigao je nakon pola godine istrage optužnicu protiv petorice mladića zbog silovanja maloljetnice iz Zadra u blizini noćnog kluba na jednoj plaži. Zvjerstvo koje je sablaznilo cijelu Hrvatsku bilo je isprva okarakterizirano kao blaže nedjelo odnosno spolni odnos bez pristanka, no nakon što je slučaj izašao u javnost silovatelji su osumnjičeni, a potom i optuženi za teško kazneno djelo protiv spolne slobode odnosno za silovanje, a za koje je zakonom predviđena kazna do 15 godina zatvora.

Policija je događaj s početka studenog novinarima prešutjela, obrazloživši to namjerom da zaštite maloljetnicu.

Silovatelji su iz jednog sela u zadarskom zaleđu, a u dobi su od  16, 17, 18, 19 i 22 godine. Špekuliralo se da su maloljetnici djevojci nenavikloj na alkohol nešto ubacili u piće. Nesretnu djevojku rano ujutro pronašla je prolaznica koja je čula njeno zapomaganje.

>> Mladi silovatelji pušteni kako bi se mogli školovati

Komentara 1

LI
liliZG
15:11 13.05.2014.

katastrofa do katastrofe, blaže nedjelo, jel to opet nečiji sin uključen pa se trebalo sve zataškati ili???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije