Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U MEĐIMURJU

DORH o prometnoj: Naložena obdukcija i vještačenje alkoholiziranosti

Tragična nesreća u Međimurju
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
31.10.2019.
u 17:02

U sudaru je smrtno stradao vozač osobnog automobila marke BMW i njegova 23-godišnja suputnica te 77-godišnja suputnica u osobnom automobilu marke Opel, dok su vozačica tog vozila i druga suputnica zadobile teške ozljede.

Općinska državna odvjetnica u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu je zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske provela očevid jučerašnje prometne nesreće na cesti između mjesta Vratišinec i Peklenica.

- Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo na način da je 22-godišnji vozač osobnog automobila marke BMW po izlasku iz zavoja prešao na lijevu prometnu traku gdje je udario u osobni automobil marke Opel koji je naišao iz suprotnog smjera.

U sudaru je smrtno stradao vozač osobnog automobila marke BMW i njegova 23-godišnja suputnica te 77-godišnja suputnica u osobnom automobilu marke Opel, dok su vozačica tog vozila i druga suputnica zadobile teške ozljede. Radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće naložena je obdukcija stradalih osoba i vještačenje alkoholiziranosti sudionika događaja, a poduzet će se i druge potrebne dokazne radnje i daljnji izvidi - priopćio je danas DORH.

Tragična nesreća u Međimurju
1/5

Komentara 3

Avatar marlony
marlony
18:09 31.10.2019.

Kako vozač može vozit da prijeđe u suprotni trak ceste ? Što se događa u glavi vozača da to radi ????? Kako suvozač može mirno sjedit na takvu vožnju ?????

RE
realisticki
07:01 01.11.2019.

Jeli zbilja ti očevi koji imaju dosta novca razmišljaju na ovaj način; Neka mi je sin frajer koji će poginut u BMV-u, pa neka ljudi čuju za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije