Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA TEKST NACIONALA
Povratak na članak

DORH o naslovnici Nacionala: To su insinuacije, istragu vodimo neometano

DORH je odgovorio priopćenjem.

Komentari 2

DU
Deleted user
23:07 01.09.2020.

samo mi nešto nije jasno,kaj ta josipa nije izlazila iz auta i samo se u autu snimalo?jel i spavala u autu?kaj ne moraju teleoperateri čuvat sve razgovore neko dulje vrijeme?pa i sms-ove trebaju imat,sve se to dobro može uvezat,ali očito netko drži ručnu.zna se tko!

VL
MK
MKinkognito60
22:03 01.09.2020.

Jasno je bilo kako će siva eminencija vlasti pokušati dovesti svoje favorite u žižu pozitivnih vijesti, pucanje posebnih mjera im je uzelo vrijeme. Sad puštaju podatke iz istrage i nitko se ne brine kako je moguće curenje podatka, kad too nije upalilo te diglo javnost na noge jar je svima jasn kako su to vrlo slabi dokazi dolaze na red spinovi, netko objavi a onda netko demantira. Očekujem još takvih spinova. To je samo pokušaj slabljenja sadašnje vlasti i to svađom unutar vladajućih. Ni to neće upaliti jer nemaju konkretne grijehe a ne smiju izmislit konkretno jer bi bila laž koja se može istužiti i tumačiti kao pritisak na pravosudne organe. Cilj je šteta a ne borba protiv korupcije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.