Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

Dopredsjednica HSP AS isključena iz stranke

Vlatka Vukelić
Nikola Cutuk/PIXSELL
24.04.2018.
u 11:13

U priopćenju o isključenju dopredsjednice Niče ističe i kako je Vukelić "kontinuirano i zlonamjerno obmanjivala javnost kako iza vodstva HSP AS stoji vladajuća stranka premda je upravo ona u izravnim odnosima s HDZ-om s kojim je u oporbi u koaliciji na razini Grada Siska".

Dosadašnja dopredsjednica HSP AS Vlatka Vukelić isključena je iz te stranke "zbog djelovanja suprotno Statutu te nepoštivanja odluka", potvrdio je predsjednik HSP AS Hrvoje Niče.


Vlatka Vukelić nedavno je, zajedno s čelnikom stranke Desno Antom Đapićem sudjelovala je na konferenciji za novinare u Osijeku gdje je najavila suradnju HSP AS sa strankom Desno, a za što, tvrde u stranci, nije imala ovlasti. 

Također je pokrenula i paralelnu internetsku stranicu stranke, te je dosadašnji glasnogovornik stranke Dario Knežić, u njeno ime slao priopćenja. Za sve to u stranci ističu kako nije imala ovlasti te da će "svako buduće predstavljanje Vlatke Vukelić kao članice HSP AS biti kazneno djelo lažnog predstavljanja".

U stranci podsjećaju kako je predsjendištvo HSP AS jednoglasno 24. ožujka u Zagrebu odlučilo kako HSP AS na nacionalnoj razini neće ulaziti u koalicije dok se za to ne stvore potrebni uvjeti.

U priopćenju o isključenju dopredsjednice Niče ističe i kako je Vukelić "kontinuirano i zlonamjerno obmanjivala javnost kako iza vodstva HSP AS stoji vladajuća stranka premda je upravo ona u izravnim odnosima s HDZ-om s kojim je u oporbi u koaliciji na razini Grada Siska".  

Kako je Vlatka Vukelić bila i predsjednica Podružnice Sisak, ona je raspuštena te će ju do imenovanja novog vodstva voditi Tomislav Dujmenović. Vlatka Vukelić je podržala nedavno isključenog glavnog tajnika stranke Peru Ćorića, koji je također s Đapićem najavio koaliciju stranaka.

Komentara 3

PR
pritiskovic
11:31 24.04.2018.

No sikiriki... hrpa je stranaka u kojima se možeš uhljebiti...

Avatar maxist
maxist
14:28 24.04.2018.

HSP a nije crna kronika ?...mislio sam da ne postoje više.......a sada ih ima 563....mislim hsp strančica tj predsjednika

ZA
zarac
11:41 24.04.2018.

Jedine interesantne vijesti u vezi ovih marginalnih nazi-strančica su one kada se međusobno potuku na stranačkom sastanku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije