177 13°C
 • koraknaprijed:

  Ministar Tolusic je poastavio je plan i realizaciju zastite domacih svinja i svinjogojitelja, lovackiim pohlepama i licinjerju treba uvesti red i kontrolu.

 • modrulj:

  Ovo je ekološka katastrofa. Vukovi će ostati bez prirodne hrane i biti će više napada na stoku jer će bez divljih svinja ekosustavi biti ekstremno narušeni. Ovaj pokolj pod hitno treba zaustaviti jer je totalna glupost. Virusi gripe prenose i ... prikaži još! drugim životinjama, a ne samo svinjama. Gripa se kontrolira ili (1) izolacijom bolesnih životinja ili (2) cijepljenjem. Hrvatska nije u nikakvoj opasnosti od svinjske gripe.

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  ukrajina je ležište ove bolesti. i sve tri baltičke zemlje. lijepi dio poljske. odonud kreće sva zaraza po europi. rusi zatvorili granicu odavno, i svaku divlju svinju u blizini granice ubijaju, bez obzira jel bolesna ili nije. ne daju uvesti ... prikaži još! ni kilu mesa svinjskog iz tih zemalja. a mi slijepo slušamo bespogovorno sve iz 'brisela'... cjepiva nema, zasad. jedino dobro u cijeloj priči je da će se populacija veprova napokon svesti u normalne okvire. 90% ih je previše.

Još iz rubrike Vijesti

18
Rasprava u Saboru

HDZ-ovac brani Kujundžića: Nikad nećemo biti Njemačka, ne trebamo ljude lagati

izvješće Svjetske banke

Iz Hrvatske je iselila petina stanovništva, gora je samo statistika Malte

5
Požar je u potpunosti uništio kuću na eko - gospodarstvu Orlov put
EKO RAJ U PEPELU

Vatrena stihija progutala turističku atrakciju Orlov put, obitelj Gusak ostala bez doma

7