Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora

Donosimo detalje komemoracije za žrtve Bleiburga. Pupovac nam otkrio što ga posebno brine

07.05.2022.
u 20:12

Počasni bleiburški vod je s Hrvatskom biskupskom konferencijom organizator komemoracije, a kako se sada može čuti, središnji događaj i ove će godine biti na Mirogoju. U iduću subotu tamo će, kod Središnjeg križa, vijence položiti i predstavnici državnih vlasti, među kojima bi trebao biti i predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Uz to, predviđena je katolička i islamska molitva. Istoga dana služit će se i misa u Crkvi hrvatskih mučenika u Udbini, a dan prije i u Bleiburgu, ali ne na otvorenom, nego u tamošnjoj župnoj crkvi.

Komentara 29

UD
Udbaš
20:29 07.05.2022.

pupi je tumor na odnosima Hrvata i Srba, oduvijek. Ti odnosi će se automatizmom relaksirati kad ovaj ljigavi politički nasilnik izgubi utjecaj

SH
shuljic50
21:41 07.05.2022.

Prvi put sam zapalio svječu na Blajburgu prije 47g,a palit ču je i ove godine,ne zanima me što neko misli i govori,a najmanje pupavac..

IV
Ivanbarak
21:21 07.05.2022.

Nemojte tako bit oštri u komentarima ipak Pupi čini većinu sa velikim Hrvatima iz HDZ-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?