Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ključni dokument
Povratak na članak

Donošenje zakona o obnovi bit će 'na knap'

Sabor se raspušta 15. ili 22. svibnja, a ključni dokument za sanaciju nakon potresa još mora proći i javnu raspravu

Komentari 4

JK
ja-kan
15:24 07.05.2020.

Već viđeno u Gunji, najlakše je krasti novce svih građana preko precijenjenih radova koji su pomoć nekome ili nečemu.

VL
KO
Kokoiduhovi
15:00 07.05.2020.

A obavijesti za javnost o sredstvima za pomoć za sanaciju dimnjaka, nekih zidova i sl. već su ..kao dogovoreni ?? Temeljem čega? Kako? Kome? u kojem roku? temeljem koje dokumentacije? Samo onima koji su prijavili štetu?? Tko će procijeniti štetu? Kada? Kako?

VL
LA
larala
16:37 07.05.2020.

Ma da, najbolje da prođe nakaradni i kriminalni zakon u kojem se obnova svodi na bojlere, samo zato jer HDZ forsira izbore i 2 mjeseca odugovlači sa Zakonom o obnovi, kako bi mogao pošto, poto progurati sve svoje nebuloze i i neučinkovitost. Sačuvaj bože da se izbori odgode jer, u tom slučaju HDZ bi bio izbrisan sa političke scene radi svih onih nameta i poreza koje misle uvesti tobože za spas gospodarstva.

VL
Avatar PatriciaCH88
PatriciaCH88
15:32 07.05.2020.

ww​w​​.​​k​i​s​s​​t​​o​k​.​c​o​​m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.