Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obijesna vožnja

Mladić po autocesti vozio u suprotnom smjeru i bez položenog vozačkog ispita

Suprotni smjer
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
02.01.2018.
u 14:16

Mladić koji još nema položen vozački ispit i nema vozačku dozvolu zatečen je na Staru godinu na autocesti A1 kod čvora Otočac

Za mladića (21) iz Donjeg Kukuruzara, koji je prijavljen zbog obijesne vožnje, vjerojatno bi bilo najpametnije da nikada više ne sjedne za volan. Jer ono u čemu ga je policija uhvatila 31. prosinca, nije samo obijesno već i izuzetno opasno. Pa i glupo.

Naime, kako je priopćila PU ličko-senjska, mladić koji još nema položen vozački ispit i nema vozačku dozvolu zatečen je na Staru godinu na autocesti A1 kod čvora Otočac.

I ne samo što je bio za volanom automobila, već je tim automobilom vozio u kontra smjeru po autocesti!? Sreća u nesreći je da nije nastradao ni on ni nitko drugi.

Pogledajte i najbolje fotografije Pixsellovih fotoreportera koje su obilježile 2017.:

Suprotni smjer
1/59

Komentara 2

Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
16:10 02.01.2018.

Čipirati i doživotno zabraniti polaganje vozačkog!

MA
Marvin
11:43 07.01.2018.

Da su stari slijepi znamo, izgleda da i mladi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije