Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
forum žena sdp-a

Donirale pet i pol tisuća kuna bolesnoj Ružici Marijić

Ružica Marijić,SDP
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
17.03.2014.
u 16:40

Ružica Marijić boluje od više neizlječivih bolesti, a s cerebralnom paralizom bori se od rođenja. Invalid je s visokim postotkom invalidnosti

Predstavnice Foruma žena SDP-a Brodsko-posavske županije uručile su donaciju vrijednu pet i pol tisuća kuna Ružici Marijić iz Gornje Vrbe. Ružica boluje od više neizlječivih bolesti, a s cerebralnom paralizom bori se od rođenja. Invalid je s visokim postotkom invalidnosti, pa je veći dio života vezana uz krevet i invalidska kolica.

Sve teža materijalna situacija u obitelji i neriješen adekvatan stambeni prostor u kojem živi stvara joj dodatne poteškoće. Kako bi joj pomogle i donekle olakšale tešku situaciju u kojoj se nalazi, članice Foruma županijskog SDP-a sve humanitarne aktivnosti organizirane prigodom 8. ožujka, međunarodnog Dana žena, usmjerile su u prikupljanje prijeko potrebnih novčanih sredstava. Iako je zbog besparice i ekonomske krize danas do novca teško doći uspjele su prikupiti polovinu potrebnih sredstava.

Preostali dio dogovorile su s nekoliko slavonskobrodskih građevinskih tvrtki koje će besplatno obaviti radove, te donirati potreban građevinski materijala za uređenje kupaonice i dijela stambenog prostora u kojem Ružica boravi. 

>>'Ponos Hrvatske' – Dubravki Glavaš ponudili posao u Jamnici!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije