Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGOVOLJNO PREDAO

Donio tri ručne bombe i stotinjak komada streljiva

Anonimac dragovoljno predao minsko-eksplozivna sredstva
Foto: PU varaždinska
25.02.2020.
u 10:45

Minsko-eksplozivna sredstva pohranjena su u skladištu i ondje će se čuvati do uništenja.

U sklopu akcije „Manje oružja-manje tragedija“ jedna je osoba jučer dragovoljno anonimno predala tri ručne bombe, pet elektrodetonatora i stotinjak komada streljiva raznih kalibara, izvijestila je danas Policijska uprava varaždinska.

Minsko-eksplozivna sredstva pohranjena su u skladištu Protueksplozijske zaštite PU varaždinske, gdje će se čuvati do uništenja.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
19:12 25.02.2020.

Pa od kuda to nekome? Tko normalan, odgovoran i zdrave pameti, drži takvo što u kući, stanu, podrumu, šupi - svejedno. Bože, kolko bolesnika ima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije