Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilni sin

"Donesi mi najbolju pizzu u gradu i dva piva, inače ću te uništiti"

Nasilje
Boris Ščitar
07.01.2010.
u 11:28

Splićanin (35) pijan je za blagdane napao majku jer mu nije htjela dati novac, a kada se nakon privođenja vratio kući ponovno ju je napao jer ga je prijavila policiji.

SPLIT - Nasilni 35-godišnjak iz Splita koji je poslije Nove godine prijavljen zbog nasilničkog ponašanja prema 62-godišnjoj majci u stanu u Sukoišanskoj ulici pritvoren je jer je ponovno bio nasilan prema njoj.

Prije tri dana ju je pijan napao jer mu nije htjela dati novac, a prekršajni sudac ga je zbog toga kaznio novčanom kaznom od 6000 kuna. Kada se vratio kući izvrijeđao ju je zato što ga je prijavila policiji i kazao joj da će sad ona platiti tu kaznu.

Naredio joj je da mu donese najbolju pizzu u gradu i dva piva jer će je inače fizički i psihički uništiti. Kako bi je požurio, udario ju je nogom u stražnjicu. Ovoga je puta kažnjen sa 15 dana zatvora.

Ključne riječi

Komentara 4

KG
kaj_god
10:28 08.01.2010.

U USA postoji kazna društveno koristan rad. Neka na Karepovcu smeće preslaže, neka čisti ulice i sl. i neka razmišlja o svom budućem životu.

BA
baš
12:16 07.01.2010.

Eh, u ovakvim trenucima htio ne htio prisjetim se milicije.

UD
udrimuski
14:48 07.01.2010.

i ja ih se cesto sjetim i batina ali i dobrih stvari...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije