Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smije mu se cijeli svijet

'Odlijepila' se Trumpova frizura

Donaldu Trumpu se smije cijeli svijet
Foto: JONATHAN ERNST/REUTERS/PIXSELL
08.02.2018.
u 12:38

Budući da ne može utjecati na vjetar i vremenske neprilike, možda je vrijeme da promijeni frizuru

Nezgoda američkog predsjednika Donalda Trumpa nasmijala je cijeli svijet. Naime, pri ulasku u predsjednički avion, vjetar je počeo sve jače puhati i otkrio više nego li je trebao.

Dio Trumpove kose "odlijepio" se na zatiljku i podignuo se u zrak. Novinarka Ashley Feinberg objavila je snimku "nezgode" na Twitteru.

 

Poznato je da njegovu boju kose i "gnijezdo" na glavi ismijavaju svi, a pogotovo njegova miljenica – kći Ivanka. Trump se zaista trudi oko svoje frizure i vjeran je ovakvom izgledu već desetljećima. Budući da ne može utjecati na vjetar i vremenske neprilike, možda je vrijeme da promijeni frizuru. 

Javnost se iznimno zabavlja događanjima u Trumpovom životu. Budući da je predsjednik SAD-a, u fokusu javnosti bi trebale biti političke odluke koje donosi i vanjska politika koja je u ovom razdoblju vrlo važna. Međutim, novinske stupce u SAD-u puni njegova specifična frizura i brak s Melanijom Trump, koji se ne čini idiličnim. 

 

Trump svoj izgled njeguje već desetljećima:

Donaldu Trumpu se smije cijeli svijet
1/9

 

 

Komentara 105

RO
rotšild
13:20 08.02.2018.

Soroševa praščad nema mjere.

AO
ante.oreskovic75
13:26 08.02.2018.

Nekome smiješna kosa a svima večernji!

LU
Lujo123
12:50 08.02.2018.

uskoro vam se bu odlepil soroš i otprhal vu pekel - hahahahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije