Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potkrala mu se greška
Povratak na članak

Svi se smiju Donaldu Trumpu zbog ovog detalja

Trump je svojom objavom na Twitteru izazvao lavinu reakcija, ne samo zbog njezinog sadržaja, već i zbog greške koja mu se potkrala.

Komentari 5

DU
Deleted user
13:10 30.11.2017.

Svi se smiju Donaldu Trumpu zbog ovog detalja..... svi se smiju, koji to svi. evo ja se prvi ne smijem. to se bice smije CNN SKY BBC NBC I supci iz vecernjeg sto bi pisali da im je rodjena majkaka kurva da im tako dodje direktiva od libtarda iz brisela i washingtona.

VL
Avatar mofo
mofo
15:12 30.11.2017.

Baš, krivi handle je greškom ubacio, znači da poruka ne valja jelda večernji? Poruka koju je napisao odmah ne vrijedi ili je neistinita?

VL
BE
Bel
15:58 17.01.2018.

Glavno da ste svi vi pametni. "Nasa" govori sedam jezika i bila je tamo gdje vi mozete samo sanjati a Trump je izgradio poslovnomcarstvo da mu mediji mogu samo popu..siti. Zaletite se malo do New Yorka i promotrite samo Trump tower. Ali vjerujem da se 90 posto dicnih komentatora koji i "nasu" i Trumpa nazivaju blesavim nije maklo iz nase spickovine i barustine. Ali glavno da komentiraju. I zapravo, nitko se ne smije. Ljudi su zahvalni sto je objavljen video kojega su htjeli prikriti jer eto, svi moramo obozavati imigrante i njihove, nama strane, kulture.

VL
Avatar mama mia
mama mia
17:01 30.11.2017.

Imamo i mi donaldicu kojoj se čitav svijet smije

VL
NO
nogogaz
13:33 30.11.2017.

Nije to nista! Nasa jos je gluplja!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.