Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbijenica

Donald Trump će prekinuti tradiciju koja traje već godinama

Donald Trump
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/15
01.02.2018.
u 14:02

Tu je tradiciju pokrenuo George W. Bush, a u svojim ju je mandatima nastavio i Barack Obama.

Američki predsjednik Donald Trump donio je odluku kojom će prekinuti tradiciju koja traje više od desetljeća. 

Prema izvoru CNN-a iz Bijele kuće, Trump neće dati intervju u nedjelju prije finala 52. izdanja Super Bowla, finala doigravanja američke profesionalne lige u američkom nogometu NFL. Prvi intervju prije Super Bowla dao je George W. Bush, a tu je tradiciju u svojim mandatima nastavio i Barack Obama

Izvori tvrde da su zahtjevi za intervjuom odbijeni, no Trump još uvijek ima otvoreni poziv da se odazove pa ostaje za vidjeti hoće li se predomisliti. Tim više jer je ovaj sportski spektakl jedan od najgledanijih događaja. 

Trump je prošle godine pristao na intervju, kada se Super Bowl emitirao na Foxu. Ove godine prenosi ga NBC kojeg je Trump kritizirao u svojim izjavama. 

Donald Trump
1/15

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije