Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVODNEVNI POSJET

Donald Trump sletio u London, ne smetaju mu prosvjedi

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
12.07.2018.
u 16:28

Zrakoplov Air Force One sletio je u zračnu luku Stansted a helikopter je Trumpa i njegovu suprugu Melaniju prebacio u rezidenciju američkog veleposlanika u Londonu

Američki predsjednik Donald Trump sletio je u Veliku Britaniju gdje će se  sastati s premijerkom Theresom May. Trump je prije dolaska u London sudjelovao na Nato summitu u Bruxellesu.

Zrakoplov Air Force One sletio je u zračnu luku Stansted a helikopter je Trumpa i njegovu suprugu Melaniju prebacio u rezidenciju američkog veleposlanika u Londonu, javlja BBC.

- Mislim da me dosta vole u Velikoj Britaniji. Mislim da se slažu sa mnom o imigraciji - rekao je Trump ranije.

Rekao je i kako mu ne smetaju prosvjedi koji će se održati tijekom dvodnevnog posjeta Velikoj Britaniji.

Donald Trump
1/11

Komentara 4

Avatar matteo999
matteo999
15:43 13.07.2018.

Kome mogu smetati prosvjedi agresivne (ali nemoćne) leftardske manjine...

Avatar sindarela
sindarela
18:17 12.07.2018.

Debelim za uhom ništa nesmeta

AI
airbender
19:12 12.07.2018.

sjecam se kako sam pratio glasovanje za novog americkog predsjednika, kandidatura Trumpa mi je bila presmijesna i nisam stvarno mislio da takvo sto moze postati predsjednik. ali vecina nije htjela da hilary pobijedi, pa su radije isli sa ovim. problem je sto je ovo sada presedan, apoliticna licnost je sjela za kormilo jedne od najvecih sila ovog svijeta, netko tko nema pojma kako raditi ovaj posao, ali je prebogat i pre dobro povezan sa potrebnim kanalima. ovaj presedan otvara mogucnost da bilo koja dovoljno poznata i bogata licnost upravlja ovakvom silom. zelimo li nakon trumpa birati izmedju glumca, pjevaca, poznatog boksača i neke reality zvijezde poput Kim Kadrasijanka?? nekoga tko predstavlja suprotnost manjine ali bez ikakvog iskustva? ovo je odlican potez ljudi koji stvarno, zapravo upravljaju svijetom. oni u Kongresu i bankari. sada mogu narodu plasirati 3-4 poznate licnosti i jedna ce pobijediti a zapravo sve su na platnoj listi upravo tih bankara. kakva super ideja za osiguranje vjecne moći...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije