Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrio karte

Trump najavio 'spektakularne stvari' i naveo tri prioriteta svog mandata

Donald Trump i Paul Ryan
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
10.11.2016.
u 23:23

Nije odgovorio na novinarsko pitanje o zabrani ulaska muslimanima na američki teritorij, što je najavio prošle godine

Donald Trump, novoizabrani američki predsjednik, sastao se danas s republikanskim vođama u Kongresu te nakon susreta izjavio da su njegova tri prioriteta imigracija, zdravstvo i radna mjesta.

"Imamo puno posla. Radit ćemo vrlo predano na imigraciji, zdravstvu i zapošljavanju, posebno zapošljavanju", rekao je novinarima nakon odvojenih sastanaka s predsjednikom Zastupničkog doma Paulom Ryanom i vođom senatske većine Mitchem McConnellom.

"Učinit ćemo neke apsolutno spektakularne stvari za američki narod, jedva čekam početi", rekao je. "Bilo da se radi o zdravstvu, imigraciji ili brojnih drugim stvarima. Smanjit ćemo poreze, učiniti zdravstvo jeftinijim", dodao je.

Nije međutim odgovorio na novinarsko pitanje o zabrani ulaska muslimanima na američki teritorij, što je najavio prošle godine.

Paul Ryan je kazao da je "Trump  ostvario jednu od najljepših pobjeda koje smo ikad vidjeli, a mi ćemo tu pobjedu pretvoriti u napredak za Amerikance".

>> Trump i Obama na povijesnom susretu zaboravili nesuglasice: 'Obama je vrlo dobar čovjek'

>> Pet pitanja o ekonomiji na koja Trump mora uskoro odgovoriti

Komentara 35

NE
Nemanadimak
23:59 10.11.2016.

Puna podrska Trumpu i svim vrijednim ljudima dobre volje.

HH
Hrvoje Horvat
23:40 10.11.2016.

Podrška predsjedniku Trumpu Make America great again !

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
01:43 11.11.2016.

Malo znamo o njemu, ali dovoljno o Clintonici da je ne poželimo u svjetskoj politici !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije