Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Informacije o Clinton
Povratak na članak

Trumpov sin objavio e-mailove o sastanku s ruskom odvjetnicom

Dokumenti su "inkriminirajući za Hillary Clinton i njezine veze s Rusijom i bit će vrlo korisni vašem ocu", piše u jednom od e-mailova

Komentari 3

Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
20:42 11.07.2017.

Zasto ne pisete o ukrajincima koji su aktivno protiv Trumpa sa demokratima suradili. Mislim na Kolindu i Pempenkovica, a vi mislite ozbilno da Trump bu vam pomagao ? zasto bi ? s tom politikom ?

VL
AR
Armagedon
10:39 12.07.2017.

Što nas briga za američke cirkuse, imamo mi svojih koliko hoćeš, ne stanu u jedne novine.....sapunice bi mogli pisati

VL
MA
marsovac
21:54 11.07.2017.

najprije se ovi prorusi u forumu digli na zadnje noge i udri za trumpa,.......kad ono trumpic i njegov krug informacije dobivaju od ruske spiunaze i hakera. Amerikanci to zovu izdaja,......nista od ukidanja sankcija bolit ce one i dalje i jos jace,.....moze vam tata putinovic pricati sto hoce bole sankcije bole,....i te kako. Sirova nafta 45,37 US$ a da sad ce ovi neuki pisati da ce putin sa kinezima,....ha, ha, ha, ....sta ce on kinezima isporucivati plin u vrecicama, starim skupljenim pet flasama od mineralne,........kad napravi plinovod ode zarada u plinovod,..........kme, kme,kme,...............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.