Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Čišćenje” Amerike
Povratak na članak

Donald Trump krenuo u veliki obračun s useljeničkim bandama

Većina pripadnika bande uhićena je zbog ilegalne trgovine ljudima, poslova s drogom, ubojstava, razbojstava i iznuda...

Komentari 13

ST
Stipan
20:59 18.11.2017.

Bravo Trump . Šteta što te mi nemamo .

VL
MK
mksdk
20:35 18.11.2017.

Čestitke Trumpu na odlučnim koracima. Jasno je da će cijeli prvi mandat morati potrošiti na čišćenje infiltriranih unutarnjih neprijatelja SAD-a, koji su se nakotili na svim razinama državne uprave i vlasti za vrijeme tzv. demokrata, ali ohrabruje i činjenica da i u međuvremenu uspjeva provoditi svoje deklarirane ciljeve.

VL
RO
robertbruckner
20:46 18.11.2017.

Ammericki "komunisticko/demokratski" sudije zabili noz u ledja Prezidentu Trampu na nacin da su odbili primjenjivat da se oni azilanti na crno i oni koji naprave prekrsaj a ilegalno su u americi odmah vrate od kud su dosli, a kalifornija prednjaci u tome i rekli su javno i pozvali sve takove da dodju u kaliforniju da ce je oni zastitit. za vrije huseina Obama 36500 takjovih je po godini bilo vraceno natrag od kud su dosli a za vrijeme Trampa samo 11600 jer komunisticko/demokratska gamad trazi i dobija da je ima ko hranit drogom, ja si to drugacije ne mogu objasnit.

VL
AA
aabbcc
12:51 19.11.2017.

Vrlo opasna igra ovoga starca koja se sutra moze preslikati i na EU, jer treba pronaci i uhititi krivce za vlastite promasaje...

VL
AA
aabbcc
12:05 19.11.2017.

Neka se prvo obracuna sa svim svojim zenama i nadje neku amerikanku da p. ljigavom starcu a do tada ce mu stranci biti krivi za sve u Americi.

VL
AA
aabbcc
00:31 19.11.2017.

s useljeničkim bandama___Rijesio da unisti konkurenciju domacim bandama a to je diskriminacija bandi.

VL
Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
23:14 18.11.2017.

Ovi Amerikanci su gori od nas. Kod nas ako ubučeš crnu košulju odmah si ustaša. Kod njih ako si malo tamnije boje si muslimanski terorist ili si ilegalno došao is južne Amerike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.